Dorpsloket Otterlo (Werkgroep)

De werkgroep Dorpsloket is geformeerd. Op dit moment hebben 6 mensen zich bereid verklaard om dit op te gaan pakken. We zijn hier erg blij mee. Wij willen deze mensen alvast aan u voorstellen.

Zittend Cobi en Jan de Graaf, van links naar rechts Cor van Voorthuizen, Hennie van Hunen, Gerie van Voorst en Jan Druijff.

Ondertussen is het wachten op de subsidieaanvraag die is ingediend om gelden beschikbaar te krijgen om de start van het Dorpsloket mogelijk te maken. De bouw van de website OtterloNu.nl is hier een belangrijk onderdeel van.

Wel wordt een training gepland voor de medewerkers van het loket om goed beslagen ten ijs te komen.

Via onder andere dit kanaal kunnen vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht. We hopen hier volgende maand meer over te kunnen melden. Ondertussen gaan wij aan de slag met de opzet van de menustructuur en het verzamelen van de gegevens die nodig zijn om bij de start al een redelijk gevulde website te hebben.

Wil u uw hulp nog aanbieden voor het berichten van diensten of heeft u suggesties voor ons? Schroom niet om het door te geven. We zijn al bereikbaar onder telefoonnummer: 06-83319432 of per mail: dorpsloket@otterlonu.nl.

~ Jan Druijff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *